Onze diensten

Beheer

Een belangrijke reden om het beheer van een woning(portefeuille) uit te besteden, is ontzorgen. Wij nemen u het werk uit handen en beheren uw woningbezit op professionele wijze. U heeft keuze uit technisch, financieel en commercieel beheer óf een combinatie daarvan.

U krijgt toegang tot een eigenarenportaal waar op ieder moment van de dag de informatie over uw huurders, huurcontracten, financiële gegevens en reparatieverzoeken inzichtelijk zijn.  Uw huurders ontvangen inloggegevens voor het huurdersportaal.

Technisch beheer
Wij houden uw woningbezit in uitstekende staat door het opmaken en up-to-date houden van meerjarenonderhoudsplanningen (MJOP’s), het beoordelen en opvolgen van reparatieverzoeken, het adviseren en begeleiden van (geplande) onderhoudswerkzaamheden en het uitvoeren van bouwkundige inspecties. Ook kunnen wij ook renovatiewerkzaamheden begeleiden, waarbij wij kunnen putten uit een groot netwerk van aannemers.

Financieel beheer
Wij zorgen – naast het incasseren van de huurpenningen – voor het signaleren en bewaken van huurachterstanden en de correspondentie die hiermee gepaard gaat. Ook indexeren wij voor u jaarlijks de huurprijs en brengen huurders hiervan schriftelijk op de hoogte.

Daarnaast controleren wij inkoopfacturen – waaronder gemeentelijke heffingen en belastingen – en kunnen wij u periodiek voorzien van financiële rapportages.

Commercieel beheer
Ook voor commercieel beheer bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze marktkennis zijn we in staat adequaat te reageren op marktontwikkelingen en kunnen wij het rendement consolideren of zelfs verbeteren. Ook waken wij voor huurderving door proactief te reageren op opzeggingen en zorg te dragen voor de werving en selectie van nieuwe huurders.