Project

Transformatie bedrijfsruimte

TRANSFORMATIE

VOORKOMEN LEEGSTAND

WONINGTEKORT

Van een slecht verhuurbaar bedrijfspand naar een splinternieuwe woonruimte. Dat is wat wij bedoelen met het transformeren van een bedrijfsruimte. Een nieuwe woning om te verhuren, verkopen of zelf heerlijk in te wonen.

Om een bedrijfsruimte te transformeren is een omzettingsvergunning vereist. Dit is stap één. Wij zijn altijd goed op de hoogte van het gemeentelijk beleid en de mogelijkheden binnen een gemeente. Op deze manier kunnen wij u in een vroeg stadium al adviseren. Zo nodig dienen we voor u een indicatieaanvraag in.

Wij kunnen het gehele traject voor u begeleiden. We zorgen voor het ontwerp, de vergunning en de verbouwing. Natuurlijk kunnen we ook een deel van het traject voor u begeleiden, maar kiest u ervoor om voor het ‘totaalpakket’ te gaan dan zult u ervaren hoe relaxt dit voor u zal zijn.

Wij kunnen zorgen voor het ontwerp, de vergunning en de verbouwing en daarmee het gehele traject voor u verzorgen. Uiteraard kunnen wij ook een deel van het traject begeleiden, maar bij het ‘totaalpakket’ zullen wij u volledig ontzorgen.

Bent u benieuwd of uw bedrijfsruimte omgezet kan worden naar woonruimte? Neem dan contact met ons op!